fbpx

Rólam

AZ ÉN TÖRTÉNETEM

Eperjesi Éva

Karrier és pályaorientációs tanácsadó-coach

20 év tapasztalatával úgy döntöttem, hogy szeretnék segíteni a kisgyerekes szülőknek, pályakezdőknek és tizenéves fiataloknak a továbbtanulásban, a munka világába való belépésben és visszatérésben. Diplomás munkavállalási és pályaorientációs tanácsadó vagyok, melyet ötvözök a coaching módszerével.

Pályám során mindig könnyen találtam állást, léptem a jó irányba és hoztam jó döntéseket. A gyakorlatban tapasztaltam meg, hogy mik vezettek sikerre, sokszor tudattalanul, a személyiségemből fakadóan. Tudom, hogy mindez, ami nekem zsigerből jött, másnak nehéz, esetleg az érdeklődése nem irányul erre a területre. Valójában életpálya tanácsadást végzek, az egész múltbeli, jelenbeli, jövőbeli életutat érintve segítem tanácskérőimet a folyamat során. Hitvallásom, hogy növelni kell a fiatalok, nők önbizalmát, mert mindenkiben nagyon sok érték és képesség lapul. Az én szerepem pedig az, hogy segítsem a hozzám fordulót, hogy olyan munkát végezhessen, ami illeszkedik életszerepeihez, elvárásaihoz, közelít álmaihoz. A lehetőségeihez mérten a legjobb megoldást tudja megvalósítani segítségemmel. A siker kulcsa, hogy jó döntéseket hozzunk, ami mindenkinek mást jelent egy adott élethelyzetben. Nekem egy informatikai helpdesk pozíció tette lehetővé, hogy 3 éves kislányom mellett lediplomázzam, holott ez a munka első hallásra rémísztő volt.

Image

További szakterületeim a pályaorientáció és tanulásmódszertan, a 12-18 éves fiatalok segítése ezeken a területeken. Jelenleg egy cég HR menedzsereként dolgozom, emellett végzem tanácsadói munkám, hajt a szenvedély.

Lányom már 17 éves, kisfiam 6, négyesben élünk Budapesten.

Leendő tanácskérőimmel is tegeződömköszönöm a megelőlegezett bizalmat ehhez!

0
év
Munkatapasztalat
0
+
Önéletrajz elbírálása
0
Iparágban végzett munka
0
%
Elhivatottság

Tanulmányaim

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Szakmai hátterem

Pályám során operatív és humán területeken dolgoztam magyar és multinácionális cégeknél

Image
Image
Image
Image
Image